СЕО копирайтинг услуги 

we are @kadikom

SEO copywriting services

От самото начало ние пишем, защото МОЖЕМ.

О, враг! Отдалечи се! Ние сме и царе сме над царете. Ние сме и се издигаме в небето. Ръката ни е подмладена. Издигаме се в ръст чутовен. Всесилни сме. Могъщи сме. Неудържими. Краката ни ни носят леко. Гърмят в устата ни СЛОВАТА. Обхождаме небето в дирене на враговете. Треперете! Ние сме на вечния живот - ВЛАДЕТЕЛ. Ние господар сме на реда на световете. Духовете на звездите неподвижни покланят се пред НАС - Владетеля на световете!

Продължаваме играта. Даже никой да не чува наш'те песни засега, корабът ще си пътува, във морето от неща. Който иска - да се маха! Ние с тебе ще вървим. Не е време за уплаха. С огън нека да горим!

Проба, проба? Ало, чуваме ли се? Внимание, внимание! Всички на събрание. Извършва се техническа проверка на личния състав. Един вид ТРЗ / payroll или както се казва по нашия край - управление на бизнес процеси. Аутсорсинг услуги. По ингилизки - (BPO Business process outsourcing), а също и IT outsourcing. Ехо? Тук ли сте? Ние сме КАДИКОМ - една счетоводна, правна и b2b компания от Варна, България. Ние сме глобална аутсорсинг компания. Разработваме решения за автоматизация на бизнес процеси, информационна сигурност и управление на корпоративно съдържание. Изследваме изкуствения интелект и предлагаме интелектуална собственост. Имаме и SEO и дигитален маркетинг отдел (викаме им виртуални нинджи, лисици, джедаи, магьосници, супер герои със супер сили).

Разполагаме с опитен екип от счетоводители, филолози, юристи, маркетинг специалисти и технически грамотни хора.

Предлагаме ТИ качествена авторска SEO копирайтинг услуга, на разумна цена. Хайде, идвай! Чакаме те! Не закъснявай и не изоставай! Време Е. Ние СМЕ, никой друг - НЕ. Свържи се с нас.

@kadikom SEO copywriting
SEO copywriting @kadikom